کانکس استاندارد در ابعاد مشخص و با مواد استاندارد ساخته میشود و برای کاربردهای مختلف از جمله اسکان موقت، دفاتر کار و موارد مشابه استفاده میشود. هر چند این ابعاد استاندارد با توجه به نیاز کارفرما امکان تغییر داشته و به صورت سفارشی نیز میتوانید کانکس مورد نیاز خود را از مجموعه کانکس بارون تهیه کنید.
در این مقاله به ویژگیهای اصلی کانکس استاندارد خواهیم پرداخت و ابعاد و ساختار رایج آن را بررسی خواهیم کرد. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
کانکس استاندارد چه ابعادی دارد؟
ابعاد استاندارد کانکس چقدر است؟ ابعاد رایج کانکس استاندارد اغلب شامل 6 متر طول، 2.4 متر عرض و 2.5 متر ارتفاع میشود. هر چند با توجه به نوع کاربری این ابعاد میتواند متفاوت باشد. به عنوان مثال برای کانکس ویلایی، ابعاد استاندارد میتواند شامل 60، 90 و 100 متر مربع باشد.
در ساختار آن اسکلت فلزی با استفاده از پروفیلهای فولادی مقاوم به کار برده میشود. دیوارها و سقفها از ورقهای گالوانیزه یا ساندویچ پانل با عایقهای حرارتی و صوتی مانند پلییورتان یا پلیاستایرن ساخته میشوند.
ویژگی | توضیحات |
ابعاد | معمولاً در ابعاد مختلف (طول، عرض، ارتفاع) بسته به نیاز مشتری تولید میشود. |
مواد ساخت | عمدتاً از فولاد، آلومینیوم، فایبرگلاس و پانلهای عایق برای دیوارهها و سقف استفاده میشود. |
عایقبندی | دارای عایقبندی مناسب برای گرما و سرما، با استفاده از مواد عایق حرارتی و صوتی. |
نصب و راهاندازی | نصب سریع و آسان، معمولاً توسط تیمهای متخصص انجام میشود. |
قابلیت جابهجایی | قابل حملونقل به مکانهای مختلف با استفاده از وسایل نقلیه مناسب. |
مراحل ساخت کانکس استاندارد
ساخت کانکسهای استاندارد باید طبق ابعاد و طراحیهای استاندارد تعیین شده انجام شوند. کانکس آماده به تحویل نوعی کانکس استاندارد به شمار میآید که طبق روندی که در ادامه بیان خواهیم کرد، آماده میشود.
- انتخاب طرح و ابعاد استاندارد با توجه به نیاز و کاربری کانکس.
- پس از تایید طرح اولیه، برنامهریزی دقیق برای ساخت کانکس انجام میشود.
- انتخاب پروفیلهای فولادی مقاوم برای اسکلت، پانلهای ساندویچی با عایق مناسب، ورقهای گالوانیزه، دربها و پنجرههای UPVC یا آلومینیومی با شیشههای دوجداره و سایر مواد لازم.
- پروفیلهای فولادی به اندازههای مورد نیاز برش داده و آمادهسازی میشوند.
- پروفیلها با استفاده از جوشهای استاندارد به هم متصل و اسکلت فلزی کانکس ساخته میشود.
- پس از جوشکاری، قسمتهای جوش خورده و سایر بخشهای فلزی با مواد ضدزنگ پوشانده میشوند تا از خوردگی و زنگزدگی جلوگیری شود.
- پانلهای ساندویچی با عایق حرارتی و صوتی مناسب روی اسکلت نصب میشوند. این پانلها معمولاً شامل دو لایه ورق فلزی با عایق میانی هستند.
- درزهای بین پانلها به دقت درزگیری و آببندی میشوند تا از نفوذ آب و هوا جلوگیری شود.
- درها و پنجرههای UPVC یا آلومینیومی با شیشههای دوجداره نصب میشوند. این کار باید با دقت بالا انجام شود تا از هر گونه نشت هوا و آب جلوگیری شود.
- سیستم برقکشی با استفاده از سیمهای استاندارد و نصب کلید و پریزهای ایمن انجام میشود. لامپهای LED برای روشنایی داخلی نصب میشوند.
- کانکس ساخته شده از نظر تمامی استانداردها و مشخصات فنی بررسی و تست میشود.
مزایا و معایب کانکس استاندارد
کانکس استاندارد به عنوان یک راه حل سریع و قابل حمل برای مسکن و دفاتر کاربردهای زیادی دارد. از مزایای آن میتوان به سرعت نصب و راهاندازی، هزینه کمتر نسبت به ساخت و ساز سنتی، قابلیت جابهجایی و مقاومت در برابر شرایط جوی مختلف اشاره کرد. همچنین، کانکسها معمولاً به تجهیزات اولیه نظیر سیستمهای گرمایشی و سرمایشی، عایقکاری مناسب و امکانات بهداشتی مجهز هستند.
اما از معایب آن میتوان به محدودیت در ابعاد و طراحی، نیاز به نگهداری و تعمیرات دورهای و همچنین مقاومت کمتر در برابر بلایای طبیعی نسبت به ساختمانهای سنتی یا کانکسها با مصالح سفارشی اشاره کرد.
قیمت کانکس استاندارد چقدر است؟
کانکسهای استاندارد به دلیل تولید تیپ و بدون نیاز به طراحی و نظارت اختصاصی، قیمت پایینتری دارند. در مقابل کانکس سفارشی قیمت بیشتری خواهد داشت.
همچنین، ساخت کانکس استاندارد به دلیل فرایند مشخص زمان کوتاهتری خواهد برد. به این ترتیب این نوع کانکسها گزینهای مناسب برای استفاده برای اسکان موقت یا در مواقع اضطراری خواهند بود.
برای اطلاع قیمت به روز انواع کانکس استاندارد مانند کانکس اداری، کانکس فروشگاهی و ویلایی از طریق شمارههای موجود در سایت با کارشناسان ما در ارتباط باشید.