کانکس کارگاهی

کانکس کارگاهی، معمولا کانکس‌های ساده هستند که برای اسکان کارگران پروژه یا دفاتر مستقر در پروژه‌های ساختمانی استفاده می‌شوند، این کانکس‌ها از نظر قیمت نیز مقرون بصرفه‌ترین نوع کانکس هستند. در هر کارگاه ساختمانی معمولا چند نمونه یا چند دستگاه کانکس کارگاهی وجود دارد که برخی از آن‌ها برای اتاق کارگران، برخی دفاتر مهندسین و برخی نیز برای ارائه خدمات مانند آبدارخانه و سرویس بهداشتی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

برای استعلام قمیت و خرید کانکس کارگاهی با ما تماس بگیرید.

کانکس کارگاهی
سفارش و خرید کانکس کارگاهی

برای ثبت سفارش ساخت انواع مدل های مختلف با متراژها و امکانات مختلف فرم را پر نمایید. با شما تماس خواهیم گرفت. سفارش سازی طبق پلان و خواست شما

کانکس کارگاهی چیست؟

انواع کانکس کارگاهی
کانکس‌های کارگاهی کانکس بارون در انواع مختلف برای پاسخگویی به نیاز کاربردهای متنوع تولید می شوند که، مهم ترین آنها شامل موارد زیر است:

1- کانکس تجهیز کارگاه عمرانی
کانکس تجهیز کارگاه عمرانی جهت اسکان موقت پرسنل برای شروع کارهای عمرانی مورد استفاده قرار می‌گیرد. داخل کانکس انواع اتاق‌ها برای دفتر کار پرسنل، دفاتر مهندسین و دفتر بایگانی با تجهیزات کامل جهت اقامت موقت تعبیه شده است. کانکس تجهیز کارگاه عمرانی نسبت به ساختمان‌های دائمی مقرون به صرفه‌تر است و در زمان کمتری می‌توان آن را نصب کرد. این کانکس ها می توانند به امکانات مختلف شامل آبدارخانه، حمام، سرویس بهداشتی، اتاق جلسات، اتاق بایگانی و … تجهیز شوند.

2- کانکس کارگاهی ۱۰ متری
کانکس کارگاهی ۱۰ متری برای اسکان کارگران پروژه های عمرانی یا مستقر شدن دفاتر ساختمانی کاربرد دارد. با توجه به نیاز و نوع کاربرد این نوع کانکس از فولادی گالوانیزه، آلوزینک یا آلومینیوم تولید می‌شود. امکانات مختلف داخل کانکس با توجه به نیاز و سفارش مشتری قابل پیاده‌سازی است.

3- کانکس کارگاهی ۱۲ متری
کانکس کارگاهی ۱۲ متری کاربرد زیادی در اسکان کارگران پروژه‌های عمرانی دارد. این نوع کانکس با توجه به نیاز به امکانات مختلف می‌تواند مجهز شود. قیمت مقرون به صرفه، نصب سریع، سازگاری با شرایط آب و هوایی مختلف و قابلیت جابجایی باعث استقبال گسترده در استفاده از آنها شده است.

4- کانکس کارگاهی 2.5 متر
کانکس کارگاهی 2.5 متر با توجه به ابعاد برای کاربردهایی که نیاز به فضای محدود دارند، می‌تواند استفاده شود. معمولا برای اسکان کارگران در پروژه‌های ساختمانی و عمرانی مناسب است. قابلیت حمل و امکان سفارشی‌سازی مطابق با نیاز مشتری از مهم‌ترین مزیت‌های این نوع کانکس کارگاهی است.

5- کانکس کارگاهی ۴ متری
کانکس کارگاهی ۴ متری برای فعالیت‌های کوچک صنعتی بیش‌ترین مورد استفاده را دارد. امکانات آن شامل سیستم های تهویه، روشنایی و الکتریکی می‌شود. هم‌چنین، می‌توان امکانات دیگر را با توجه به نیاز به آن اضافه کرد. با تجهیز به امکانات بیش‌تر، می‌توان از این نوع کانکس برای کاربردهای مختلف صنعتی استفاده کرد.

6- کانکس کارگاهی ۶ متری
کانکس کارگاهی ۶ متری برای فعالیت‌های کارگاهی و صنعتی کاربرد دارد. امکانات آن شامل سیستم نورپردازی، سیستم‌های تهویه هوا، سیستم‌های برقی و قابلیت اتصال به شبکه‌های برق و آب می‌شود. قابلیت جابجایی و استحکام این نوع کانکس کارگاهی باعث استفاده گسترده از آن در صنایع ساختمانی و پروژه‌های ساخت و ساز می‌شود.

7- کانکس کارگاهی ۸ متری
کانکس کارگاهی ۸ متری به عنوان یک محیط کاری منعطف برای بسیاری از کاربردهای قابل استفاده است. کانکس هشت متری کارگاهی با توجه به قیمت و استحکام مناسب برای اسکان پرسنل، کارگران و نگهبانان یک پروژه انتخاب مناسبی است. با توجه به امکانات متفاوتی که می‌توان برای این نوع کانکس تعبیه کرد، برای برآورده کردن نیازهای پرسنل در کاربردهای مختلف گزینه مناسبی به شمار می‌رود.

8- کانکس کارگری
کانکس کارگری برای محل‌های ساختمانی، معادن، نیروگاه‌ها، فضاهای باز و … استفاده می‌شود. علاوه بر این، به دلیل ساختار ساده، سریع و آسان بودن نصب و دمونتاژ، هزینه پایین، و قابلیت حمل و نقل آسان، در زمینه‌های مختلفی مانند ساختمان‌های موقتی، کارگاه‌های موقتی، دفاتر موقتی، ایستگاه‌های موقتی، مغازه‌های موقتی و غیره نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. کانکس کارگری برای استراحت نیروی انسانی ساخته می‌شود و امکانات ویژه‌ای ندارد. اما در صورت نیاز مشتری، می‌تواند با تجهیزات و امکانات سفارشی ساخته شود. کانکس کارگری مانند کانکس اداری دارای آبدارخانه، سرویس بهداشتی، حمام و در صورت نیاز و سیستم گرمایشی و سرمایشی است.

انواع کانکس های کارگاهی
متراژهای قابل ساخت کانکس های کارگاهی
مزایای کانکس کارگاهی
8 مزیت کانکس های کارگاهی

مزایای کانکس کارگاهی نسبت به سازه های مشابه

مزایای کانکس کارگاهی
تصویر 2 نمونه کانکس کارگاهی
  1. امکان جابه‌جایی
  2. پایداری و عمر طولانی
  3. کانکس‌ها با متراژ پایین که به فونداسیون احتیاج ندارند، نیاز به اخذ پروانه ساخت و یا مراحل دیگر اداری نیز ندارند.
  4. پایداری در برابر زلزله تا 9 ریشتر
  5. امکان نصب در هر شرایط آب و هوایی
  6. ساخت و نصب کانکس های کارگاهی بدون به جا ماندن نخاله‌های ساختمانی و ایجاد مزاحمت برای همسایگان
  7. امکان سفارشی سازی در متراژهای مختلف
  8. دارای هزینه‌های بسیار کم کانکس کارگری در مقایسه با سایر سازه‌ها
  9. وزن کم کانکس در مقایسه با ساختمان‌های سنتی که در نتیجه، هزینه فونداسیون را بسیار کاهش می‌دهد.
  10. قابلیت فروش کانکس پس از استفاده
  11. عایق در برابر سرما و گرما
مشخصات فنی کانکس های کارگاهی
5 مشخصه فنی مهم کانکس های کارگاه
ابعاد کانکس های کارگاهی
سفارشی سازی کانکس های کارگاه

ابعاد کانکس کارگاهی

ابعاد عرض کانکس از 2.4 تا 4 متر متغیر بوده و قابل اجرا می‌باشد. اما به طور کلی کانکس‌ها دارای ابعاد خاص نیستند و شما در تولید آن محدودیتی ندارید، در نتیجه ابعاد کانکس کاملا بستگی به نیاز خریدار دارد.

این کانکس در ابعاد مختلف زیر قابل طراحی و تولید است.

  • کانکس کارگاهی 2*2
  • کانکس کارگاه عمرانی 2*2/40
  • کانکس پیش ساخته عمرانی 4*2/40
  • کانکس کارگاهی 6*2/40 متر مربع
  • کانکس تجهیزات عمرانی 8*2/40

پرسش های کانکس کارگاهی

قیمت انواع کانکس کارگاهی چقدر است؟

انواع کانکس کارگاهی بر اساس متریال، متراژ، امکانات داخلی و خارجی، نقشه داخلی، سیستم های گرمایش و سرمایش، سیستم امنیتی و … تعیین می شود.

کانکس کارگاهی مناسب چه پروژه‌هایی است؟

از این کانکس‌ها در پروژه‌های ساختمانی و عمرانی به دلیل دور بودن پروژه از محل زندگی نیروهای کاری استفاده می‌شود. از طرفی کانکس به دلیل اینکه دارای قابلیت حمل است، مناسب برای پروژه‌های بعدی نیز است.

آیا کانکس کارگاهی هم قابلیت تولید با مصالح مدرن را دارد؟

بله، کانکس کارگاهی نیز قابلیت تولید با مصالح مدرن را دارد، زیرا در بعضی مناطق آب و هوا یا خیلی سرد و یا خیلی گرم است، در نتیجه یکنواخت نگه داشتن هوای داخل کانکس بسیار مهم است. بنابراین باید از مصالحی استفاده شود که اتلاف انرژی را به حداقل برساند، و استفاده از مصالح مدرن انتخاب بسیار مناسبی می‌باشد.

کانکس کارگاهی نیاز به فونداسیون دارد؟

خیر. یک سکو 40 سانتی‌متری با مصالحی مانند بلوک سیمانی و ملات سیمان کافی است. اگر سکو زدن برای شما سخت است روی یک سطح صاف هم می‌توانید جای‌گذاری کنید.

کانکس های کارگاهی به چند دسته تقسیم می شود؟

کانکس های کارگاهی به 2 دسته کارگاهی سنگین و کارگاهی سبک تقسیم می شوند.

اطلاعات خرید کانکس کارگاهی
⭐ مزایا ضد حریق، مقاوم در برابر زلزله، نصب آسان، جابجایی سریع، عایق سرما و گرما، نصب در هر شرایط آب و هوایی
? امکانات اختیاری  نقشه داخلی، رنگ و طرح بندی، سیستم امنیتی، جنس و متریال لوازم، متراژ و ..
? قیمت  متراژ، متریال سازه، امکانات اختیاری، هزینه حمل و نقل و …
? مناسب نمایشگاه، مدارس، هتل، ادارات، میوه تره بار
  • شماره تماس تولید کننده کانکس کارگاهی چند است؟

    شماره تماس کانکس سازی که کانکس های کارگاهی با کیفیتی تولید کند 05136228800 است.

  • تجهیزات کانکس کارگاهی کدامند؟

    کانکس کارگاهی معمولاً دارای تجهیزاتی مانند برق، آب، و سیستم گرمایش و سرمایش است. برخی از کانکس های کارگاهی ممکن است دارای تجهیزات اضافی مانند سیستم تهویه مطبوع، روشنایی اضطراری، و دوربین مداربسته نیز باشند.

  • آیا کانکس کارگاهی کانکس بارون دارای گارانتی است؟

    معمولاً کانکس کارگاهی دارای گارانتی است. مدت زمان گارانتی به عوامل مختلفی مانند نوع کانکس، ابعاد، و امکانات بستگی دارد.

  • طول عمر کانکس کارگاهی چقدر است؟

    طول عمر کانکس کارگاهی به عوامل مختلفی مانند کیفیت ساخت، شرایط محیطی، و نحوه استفاده بستگی دارد. با نگهداری و تعمیر مناسب، کانکس کارگاهی می تواند تا چندین دهه عمر کند.

برای استعلام قیمت انواع

1- کانکس

2- ساختمان پیش ساخته

👇 تماس بگیرید. 👇