زیرسازی کانکس

زیرسازی کانکس

برای ثبت سفارش ساخت انواع مدل های مختلف با متراژها و امکانات مختلف فرم را پر نمایید. با شما تماس خواهیم گرفت. سفارش سازی طبق پلان و خواست شما

آنچه در این مقاله می خوانید:

صحبت در خصوص نحوه نصب انواع کانکس ها در مناطق مختلف از اهمیت بالایی برخوردار است و ممکن است برای شما هم این سوال پیش بیاید که آیا کانکس های نیاز به فونداسیون و زیرسازی برای نصب دارند؟ در این مقاله از وبسایت کانکس بارون، کارخانه تولید کننده کانکس در ابعاد مختلف می خواهیم در خصوص زیرسازی کانکس ها و نحوه ساخت آن صحبت کنیم.

آموزش نصب کانکس
همه چیز درباره نصب کانکس

آیا کانکس ها نیاز به اجرای فونداسیون دارند؟

کانکس های به دلیل قرارگیری در شرایط خاص نظیر مواجه با باد، طوفان، سیل و زمین لرزه باید در جای خود محکم باشد و بتواند در مقابل تمامی موارد فوق مقاوم باشد. در مقابل کانکس های به دلیل وزنی که دارند اگر در زمینی قرار گیرد که دارای زیرسازی و فوندانسیون مناسبی نباشد، ممکن است به مرور زمان شاهد نشست زمین زیر کانکس باشیم و این میتواند برای ساکنان و خود کانکس خطرناک باشد.

اجرای فوندانسیون گام مهم در نصب کانکس ها
فوندانسیون تضمین کننده دوام و ایمنی کانکس

به همین دلایل ایجاد و اجرای فونداسیون و زیرسازی کانکس اهمیت بالایی دارد.

ویژگی های فونداسیون و زیرسازی کانکس

در اجرای زیرسازی و فونداسیون خوب باید به موارد نظیر قدرت عملکردی زیرسازی،

سطح امنیتی بالا آن، کاملا صاف و تراز بودن فونداسیون دقت کرد در ادامه ویژگی های یک زیرسازی و فونداسیون عالی برای انواع کانکس ها و نکات مهم آن را بیان می کنیم.

نکات اجرای زیرسازی
4مورد از مهمترین عوامل اجرای زیرسازی
  • توجه به شیب بندی: به هنگام نصب فونداسیون برای کانکس، توجه به شیب بندی زمین بسیار اهمیت دارد. چرا که تراز بندی محیط های شیب دار برای احداث فونداسیون به تلاش بیشتری نیاز دارد.
  • اتصالات موجود در قسمت فونداسیون: به هنگام اجرای فونداسیون کانکس بهتر است به مواردی چون اتصالات میلگرد ها به هم، شناژ بندی، دیوار چینی های داخلی دقت شود و در خصوص اتصالات آن ها بهم اطمینان حاصل فرمایید.
  • بتن ریزی و ترازبندی فونداسیون: پس از چک کردن اتصالات اولیه زیرسازی کانکس، نوبت به بتن ریزی و احداث سطح فونداسیون می رسد که با توجه به نوع زمین سازه قابل ترازبندی است.
  • استفاده از بتن مرغوب: برای بتن ریزی زیرسازی کانکس حتما از بتن مرغوب استفاده شود تا به مرور زمان خورده و پوکه نشوند و بتوانند مقاومت فشاری سازه را به خوبی تحمل کند.

مراحل ساخت فونداسیون و زیرسازی کانکس

مراحل فوندانسیون
مراحل فوندانسیون،از حفر گودال تا پر کردن آن

ساخت پی و فونداسیون کانکس ها از چند مرحله بسیار مهم تشکیل شده است، این مراحل شامل موارد زیر است.

  1. آماده سازی زمین و گودبرداری اولیه : در این مرحله فرآیند زیر سازی کانکس، زمین مورد نظر برای ساخت فونداسیون آماده می شود که این موارد شامل پاکسازی مواد غیر ضروری، صاف کردن سطح زمین و گودبرداری اولیه آن به کمک ماشین آلات صنعتی است.
  2. آرماتور بندی فونداسیون: در این قسمت و پس از اجزای گودبرداری کامل زمین موردنظر، اقدام به اتصال میلگرد براساس قطع و خم وبرش میلگرد ها می کنیم و کرسی چینی زیر کانکس را شروع می کنیم.
  3. قالب بندی زیرسازی کانکس: قالب بندی یکی از حساس ترین مراحل زیرسازی و اجرای فونداسیون است. چرا که اگر قالب بندی به درستی انجام نشود ممکن است وزن بتن خیس باعث جابجایی یا در رفتن قالب ها شود.
  4. بتن ریزی: پس از قالب بندی فونداسیون کانکس، نوبت به بتن ریزی که از اهمیت بالایی برخوردار است، می رسد. بتن ها باید به طور کامل درون قالب توزیع شود و آن را بپوشاند. سپس با استفاده از ویبره ها و موارد دیگر آن ویبره و سپس تراز و صاف می کنند.
  5. قالب برداری و مراحل تثبیت بتن ها: پس از گذشت چند روز می توان قالب های ساخته شده را برداشت و فونداسیون را به طور کامل اجرا کرد.
  6. نصب زیرسازی کانکس: پس از ساخت فونداسیون، زیرسازی های اولیه کانکس به طور اختصاصی بر روی آن نصب می شود و پس از آن تیم نصب کانکس فعالیت خود را آغاز می کنند.
  7. ساخت شاسی کانکس: به جهت ساخت شاسی کانکس معمولا می توان از تیر آهن و استراکچر از نوع پروفیل های آهنی استفاده نمود که پس از کانکس ها بر روی آن ها سوار می شوند.
connex baron

برای سفارش انواع کانکس ها طبق پلان شما با شماره های شرکت تماس بگیرید.

عوامل موثر در پایداری فونداسیون و زیرسازی کانکس

پایداری فونداسیون کانکس، تحت تاثیر عوامل مختلفی است که در ادامه به برخی از این ویژگی ها میپردازم:

  1. نوع خاک: خاک بستر باید قدرت باربری بالایی داشته باشد و در صورت آزمایشات اولیه و مهندسی شده و برآورد ضعیف بودن خاک محل استقرار کانکس، نیاز به فونداسیون و زیرسازی قوی تری است.
  2. نیرو های خارجی: قطعا شرایط جوی و اتفاقات طبیعی نظیر زلزله، باد، طوفان و سیل می تواند به زیرسازی و فونداسیون کانکس فشار بیاورد و بر آن تاثیر گذار باشد، بنابراین باید حتما به هنگام طراحی فونداسیون و ساختار آن، به صورت اصولی زیر سازی کانکس را انجام دهیم.
  3. مصالح ساختمانی: در ساخت انواع کانکس های که از مصالح نوین ساختمانی شامل متریال های مدرن و مصالح مقاوم دیگر استفاده می شود. در ساخت انواع زیرسازی کانکس ها هم این مطلب کاملا قابل بیان است که باید سعی شود از مصالح ساختمانی مقاوم و با کیفیت بلاخص میلگرد و بتن استفاده شود.

استفاده از خرپا برای نصب کانکس

شاید تا به حال نام خرپا را شنیده باشید، این سازه های فلزی می توانند به آسانی در زیر کانکس ها استفاده شود و کانکس ها را برای مقاوم سازی در ارتفاع به آن ها جوش داد.

استفاده از خرپا ها جهت زیرسازی کانکس ها بیشتر زمانی اتفاق می افتد که سطح مورد نظر برای نصب کانکس اختلاف سطحی بالایی دارد. که این کانکس ها به صورت شاسی برای کانکس عمل کرده و می تواند برای کانکس تکیه گاهی قوی باشد، بدین صورت احتمال سقوط و واژگونی کانکس به طور کامل از بین می رود.

در اتصال و انتخاب خرپا ها باید نکات بسیاری زیادی را رعایت کرد:

  1. جهت اتصال خرپا ها به کانکس ها باید به وزن کانکس توجه کرد و جهت استحکام بیشتر اتصالات، از پیچ به همراه جوش ممتد استفاده کرد.
  2. در اتصال خرپا به کانکس باید به این نکته توجه کرد که کانکس هایی که دارای طول کمتر از 6 متر هستند باید، صفحاتی را به فاصله 2 متر از خرپاها قرار می دهند تا شاسی به آنها متصل شود، برای کانکس های با طول بیشتر از 6 متر این صفحات 3 متر می باشند.

از زیرسازی های خرپایی در اغلب موارد در ساخت انواع کانکس ویلایی و جنگلی استفاده می شود.

زیرسازی مناسب و تراز بودن فونداسیون برای نصب کانکس چه اهمیتی دارد؟

قطعا تراز بودن کانکس اهمیت بالایی دارد زیرا اگر کانکس بر روی سطحی شیبدار حتی به مقدار جزئی نصب شود می تواند باعث حرکت های بی مورد و در ادامه آسیب به بدنه کانکس شود.

برای همین موضوع و جلوگیری از آن ها، با استفاده از ابزار های مختلف، اقدام به زیرسازی کانکس بر اساس تراز بندی و صاف بودن آن می کنند. این مورد باعث افزایش اهمیت زیرسازی مناسب و تراز بودن کانکس می شود. از دیگر مزایای زیرسازی اصولی و تراز بندی به فوق العاده آن می توان به موارد زیر شاره کرد:

  • تامین امنیت کانکس در شرایط سخت
  • بالا بردن مقاومت و قدرت کانکس
  • افزایش مقاومت آن در برابر طوفان و باد
  • کاهش آسیب دیدگی کانکس

زیرسازی کانکس (باید ها و نباید های آن) + ویژگی و مراحل

در این مقاله در خصوص لزوم استفاده از زیرسازی در انواع کانکس ها صحبت کردیم و با یکدیگر تمامی موارد اجرایی و طراحی آن ها را آشنا شدیم. در پایان از اینکه ما را تا انتهای این مقاله همراه کردید بسیار سپاسگزاریم. شما عزیزان می توانید جهت استعلام قیمت انواع کانکس و نحوه خرید آن با ما شماره های 05136228800 و 05136228814 در ارتباط باشید.

برای دانلود پی دی اف مقاله زیرسازی کانکس روی لینک کلیک کنید.

Picture of کانکس بارون (تولید و فروش انواع کانکس)

کانکس بارون (تولید و فروش انواع کانکس)

بهترین شرکت کانکس سازی در ایران

مطالب مرتبط

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای استعلام قیمت انواع

1- کانکس

2- ساختمان پیش ساخته

👇 تماس بگیرید. 👇