رنگ آمیزی کانکس به جهت جلوگیری از زنگ زدگی و خوردگی انجام می شود و علاوه بر حفاظت از سطح کانکس، جنبه زیبایی نیز دارد. کانکس های پیش ساخته که در کارخانه ها تولید می شوند، دارای رنگ کوره ای هستند، اما با توجه به کاربری کانکس ها بایستی رنگ های متفاوت را بر روی آن ها اجرا نمود.
به عنوان مثال کانکس ویلایی یا اداری، دارای رنگ های متفاوتی هستند. مناطق شمالی یا جنگلی نیز برای رنگ آمیزی کانکس ها، از رنگ های پلی استر استفاده می کنند تا در کنار زیبایی، پوشش خارجی کانکس در برابر رطوبت و نفوذ آب مقاوم باشد.
رنگ هایی که برای رنگ آمیزی کانکس مورد استفاده قرار می گیرند، دارای ویژگی هایی از قبیل مقاومت بالا در برابر خوردگی، مقاوم در برابر رطوبت، آب و هوای سخت و… هستند. پیش از رنگ آمیزی، ابتدا سطح کانکس ها به خوبی شسته می شود تا آلودگی ها از روی سطح برداشته شود. سپس سطح کانکس با رنگ های مناسب رنگ آمیزی می شود.
تاثیر رنگ آمیزی کانکس در نوع و کاربری آن
معمولا رنگ کانکس ها، بر اساس نوع و کاربری آن ها تعیین می گردد. به گونه ای که با مشاهده یک کانکس، می توان به کاربری آن پی برد. برای مثال سازه با کاربری فست فود، بایستی دارای رنگ های شاد و جذاب باشد تا مشتریان را جذب کند و فروش بیشتری داشته باشد.
همچنین کانکس نگهبانی نیز بایستی دارای رنگ مخصوص باشد تا مردم بلافاصله با مشاهده سازه، متوجه کاربری آن شوند و در صورت نیاز و در مواقع ضروری به سازه مورد نظر مراجعه کنند.
رنگ های مختلف بر بهره وری، بازدهی کاری، جذابیت کانکس، سلامت روحی کارکنان و کاربران تاثیرگذار هستند. رنگ های روشن مانند سفید، فضای داخلی کانکس را باز تر نشان می دهند. از طرفی رنگ خاکستری و طوسی، فضای کاری کانکس را شیک و حرفه ای جلوه می دهند. رنگ های آبی و سبز نیز حس آرامش را به افراد القا می کنند.
مزایای کانکس رنگ شده
- حفاظت از سطح کانکس
- شناسایی آسان تر
- کاربرد چند منظوره کانکس رنگ شده
- زیبایی و جذابیت بیشتر
رنگ آمیزی کانکس در گذشته
در گذشته سازه ها و کانکس ها، با ورق های آهنی ساخته می شدند و برای رنگ آمیزی بدنه آن ها، ابتدا بایستی کانکس با ضد زنگ پوشانده شده و مراحل زیرسازی انجام می شد. مراحل زیرسازی کانکس شامل درزگیری و بتونه کاری می شد و پس از آن رنگ آمیزی کانکس صورت می گرفت.
با گذشت زمان، دو ورق گالوانیزه و آلومینیوم جایگزین ورق های آهنی شدند که قابلیت بهتری در برابر رنگ آمیزی داشتند و به علت مقاومت بالا دچار زنگ زدگی و پوسیدگی نمی شدند.
در صورتی که ورق های آهنی با یک خراشیدگی کوچک، دچار آسیب شده و به راحتی زنگ می زدند. به همین خاطر دو ورق آلومینیوم و گالوانیزه، خیلی زود جایگزین ورق های اولیه در بازار شدند.
چندی بعد، تولید کنندگان کانکس به فکر روش جدید برای رنگ آمیزی کانکس افتادند، چرا که روشهای قبلی به اندازه کافی کارساز نبود. ورق های آهنی که در صورت کوچکترین خراش دچار زنگ زدگی و پوسیدگی می شدند. ورق های گالوانیزه و آلومینیومی نیز قابلیت جذب رنگ پایینی داشته و به راحتی رنگ نمی شدند.
انواع رنگ برای رنگ آمیزی کانکس ها
ابتدا برای رنگ کانکس ها، از رنگ های روغنی از نوع آلکیدی و کنیتکس استفاده می شد. رنگ آمیزی کانکس به وسیله این رنگ ها، توسط پیستوله انجام شده و برای اجرای تمیز، بایستی تمامی استاندارد ها رعایت می شد.
هنگامی که هوا سرد بود نیز مدت زمان رنگ آمیزی افزایش پیدا می کرد و در نهایت نتیجه کار رضایت بخش نبود. به همین خاطر این روش رنگ آمیزی، با روش رنگ آمیزی تمام اتومات جایگزین شد.
پس از آن نیز ورق های گالوانیزه با رنگ الکترواستاتیک، جایگزین روش های قبلی شدند که مشکلات آن روش ها را نداشتند. اکنون نیز از ورق های گالوانیزه با رنگ الکترواستاتیک، برای رنگ آمیزی کانکس استفاده می شود. در حالی که رنگ آمیزی به شیوه نوین بر روی قیمت کانکس تاثیر به سزایی ندارد.
ورق های رنگ الکترواستاتیک با دستگاه های مخصوص رنگ آمیزی شده و مقاومت بالایی در برابر پوسیدگی و زنگ زدگی دارند. از همین رو جایگزین روش های قبلی شدند و صنعت ساخت کانکس و خانه های پیش ساخته را از آن خود کردند.
رنگ آمیزی کانکس در زمان حال
امروزه برای رنگ آمیزی کانکس، به نوع متریال توجه کرده و بر اساس نیاز و درخواست مشتری، محصول مورد نظر را تولید می کنند. زیرا اکثر مواد مصرفی پیش رنگ می شوند و سپس خریدار رنگ مورد نظر خود را انتخاب می کند.
به عنوان مثال برای رنگ آمیزی کانکس با طرح چوب، از خود چوب و ورق های رنگ چوب، همچنین مصالح مدرن با طرح چوب استفاده می شود یا کانکس سرویس بهداشتی دارای رنگ مخصوص است تا به راحتی قابل تشخیص باشد. روش های قدیمی و سنتی دیگر کاربردی برای رنگ آمیزی کانکس ندارند.
تنها زمانی که مشتری درخواست یک رنگ خاص که در بازار موجود نیست را داشته باشد، از رنگ آمیزی به صورت دستی و سنتی استفاده می شود. رنگ آمیزی به شیوه نوین، از خوردگی و زنگ زدگی کانکس جلوگیری می کند. همچنین زمان رنگ کانکس و هزینه ها را نیز کاهش می دهد.
رنگ آمیزی نمای داخلی کانکس
رنگ نمای داخلی کانکس، بایستی متناسب با کاربرد کانکس انتخاب شود. به عنوان مثال رنگ داخلی کانکس کارگاهی، باید روشن باشد و نور کافی داشته باشد تا افرادی که در کانکس کار می کنند، کسل نشوند. همچنین کانکس اداری برای شیک بودن، بهتر است رنگ هایی مانند خاکستری داشته باشند.
از همین رو پیشنهاد می شود که خریدار ابتدا طرح ها و رنگ های مختلف را در نمونه ها مشاهده کرده و سپس رنگ داخلی دلخواه را انتخاب کند. البته همین مسئله برای رنگ نمای خارجی کانکس نیز صدق می کند.
رنگ آمیزی کانکس در کانکس بارون
در شرکت کانکس بارون، نمای داخلی و بیرونی کانکس ها طبق درخواست و سفارش مشتری رنگ آمیزی شده و به مشتری تحویل داده می شود. رنگ آمیزی کانکس در کانکس بارون، به صورت خلاقانه با طرح ها و رنگ های مختلف انجام می شود.
مواد اولیه و رنگ به کار رفته برای رنگ آمیزی، دارای بالاترین کیفیت بوده و در برابر زنگ زدگی و پوسیدگی ثابت می ماند و از بین نمی رود. شما می توانید کانکس سفارشی خود را با رنگ دلخواه، سفارش داده و آن را در کوتاه ترین زمان ممکن تحویل بگیرید.
رنگ آمیزی کانکس |نما و طرح و رنگ کانکس
تنها کافیست برای کسب اطلاعات بیشتر و سفارش کانکس با رنگ آمیزی مورد نظر با شماره تلفن 36228800-051 تماس حاصل فرمایید. مشاورین ما راهنمایی های لازم را در این زمینه برای انتخاب رنگ دلخواه، به شما ارائه می دهند.
برای دانلود پی دی اف مقاله رنگ آمیزی کانکس روی لینک کلیک کنید.